Members

Ben jij op zoek naar je oma en/of opa?

Sommige kleinkinderen weten dat hun oma of opa bestaan, maar hebben daar door verschillende omstandigheden geen contact mee. Vaak gebeurt dat als de ouders ruzie hebben en daarom geen contact meer willen met hun (schoon-)ouders.

Het gevolg daarvan is, dat de kleinkinderen ook oma en/of opa niet meer mogen zien.

Vaak staan zowel de oma en opa als de kleinkinderen machteloos in deze situatie. Als de kinderen eenmaal groot genoeg zijn om op zoek te gaan naar hun grootouders, zal dat vaak gebeuren via Internet. Dit kan bijvoorbeeld door op Facebook te zoeken naar hun opa of oma. Maar niet alle grootouders hebben een Facebook-account.

Om de kleinkinderen tóch een mogelijkheid te bieden om in contact te komen met hun grootouders, biedt Stichting Voor Mijn Kleinkind via onze website de mogelijkheid aan kleinkinderen om te checken of hun oma en/of opa ingeschreven staat bij onze Stichting.

Om dat te weten te komen, kun je de naam van je oma of opa invullen in onderstaande balk. Als de naam van je grootouder dan bij ons bekend is, komt het profiel tevoorschijn. Ook kun je dan het contactformulier invullen zodat er een bericht binnen komt bij de grootouders met de melding dat hun kleinkind graag contact met ze zou willen.

Zoeken