**BELANGRIJK NIEUWS** Onderzoek naar contactverbreking kleinkinderen door de Nederlandse overheid!!

In de afgelopen jaren is er in toenemende mate aandacht voor het lot en de rechtspositie van grootouders die hun kleinkinderen niet meer (mogen) zien. In opdracht van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) voert het Verwey-Jonker Instituut, in samenwerking met de Universiteit Utrecht, een onderzoek uit naar de positie van grootouders die geen contact hebben met hun kleinkinderen. In het onderzoek wordt onder andere gekeken naar de verschillende oorzaken die er toe kunnen leiden dat grootouders hun kleinkind niet meer (mogen) zien. Daarnaast wordt onderzocht welke (al dan niet) juridische mogelijkheden kunnen bijdragen aan een verbeterde omgang tussen grootouders en kleinkinderen.

Een belangrijk onderdeel van het onderzoek is deze enquête waarbij de ervaringen en verhalen van grootouders die geen contact hebben met hun kleinkinderen centraal staan.
Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15-20 minuten en is geheel ANONIEM.

Hoe meer grootouders meedoen aan deze enquête, hoe beter. Stuur dus vooral deze link door naar andere grootouders in uw omgeving die in dezelfde situatie zitten.

Hieronder de link naar de enquête: 
https://verwey-jonker.datacoll.nl/myqmxgkgyf?l=nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *